WORKSHOP.

HAPPY & HEALTHY:
VITALITEIT OP WERK


« TERUG NAAR OVERZICHT

Vitaliteit gaat over gezondheid. Over energiek wakker worden en energiek weer naar bed gaan. Over dingen met plezier doen. Maar bovenal is vitaliteit een verzamelterm voor heel veel positieve zaken. Zoals fysieke en mentale gezondheid, genoeg beweging, sociaal contact en goede voeding. Zaken waardoor je optimaal presteert op werk, en optimaal geniet van je sociale leven. Klinkt goed? We helpen je in deze workshop daarom graag om (nog) vitaler te worden!

Vitaliteit is subjectief. Het kan door iedereen anders beleefd worden. Waar de een zich vitaal voelt bij genoeg slaap en goed eten, voelt een ander zich vitaal als hij regelmatig kan sporten en veel sociale contacten onderhoud. Zeker als je vele uren per week op kantoor doorbrengt, is het voor sommigen lastig om hier genoeg aandacht aan te besteden. Het is dan ook onmogelijk om een algemene succesformule te bepalen die voor iedereen werkt. Daarom gaan we tijdens deze workshop in op wat vitaliteit is, wat bevorderlijk is en wat juist niet. Door deelnemers zelf te laten nadenken over het onderwerp, kunnen ze namelijk wel hun éígen succesformule voor een vitaler leven bedenken!
In deze workshop gaan we diep in op het onderwerp. We duiken de wereld van gezondheid in om te zien wat vitaliteit allemaal behelst. Dit doen we door theorie te koppelen aan praktijkoefeningen. Uiteindelijk zullen deelnemers in groepsverband of zelfstandig na moeten denken over het onderwerp. Op die manier creëert men zelf praktische handvatten om een vitaler leven te leiden.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Vitaliteit is essentieel voor het geluk van de mens. Herinner je je de laatste keer nog dat je ziek was? Of dat je mentaal in een dipje zat? Waarschijnlijk presteerde je toen niet optimaal op werk en had je minder zin om sociale activiteiten te ondernemen. Dat zijn vervelende dingen, waar niemand gelukkig van wordt. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat mensen die zich fysiek en mentaal niet goed voelen, zich ook ongelukkiger voelen. Daarnaast kan het zorgen voor klachten als stress, piekeren en hoofdpijn. Dit zijn belangrijke oorzaken van ziekteverzuim en verminderde prestaties.

Door een vitaal leven leven te leiden gaan mensen vol energie het leven aan. Moeilijke situaties worden niet meer gezien als problemen, maar als uitdagingen. Het gevolg: medewerkers die gelukkiger zijn op kantoor. Zij presteren beter op de werkplek, maar ook in hun sociale leven.

Doelstellingen & resultaten:

» Vergroot je kennis over vitaliteit;
» Stel je eigen succesformule voor een vitaal leven samen;
» Ga vol energie het leven aan, zowel op kantoor als daarbuiten. 

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.
 
 
 
 
 Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: