WORKSHOP.

EEN WORKSHOP?
LACHEN!


« TERUG NAAR OVERZICHT

Een workshop? Lachen! En in deze workshop nemen we dat heel serieus. Want wist je dat lachen ontzettend positieve uitwerkingen kan hebben? Ontspanning, grenzen overstappen en elkaar op een heel ander niveau leren kennen. Daar gaat deze lachwekkende schuddebuik-sessie om!

Lachen is gezond, zeggen sommigen. Maar wist je dat wetenschappelijke studies zelfs hebben aangetoond dat lachen op de werkvloer een positieve bijdrage levert aan het werkplezier van werknemers? Het is een vorm van ontspanning: het relativeert de hectiek en stress waar een kantooromgeving regelmatig mee te maken heeft. Dat leidt op zijn beurt weer tot onder andere een hogere productiviteit. Buiten dat smeed het een ijzersterke band wanneer collega’s samen eens flink de lachspieren aanspannen. Een uitstekende manier van teambuilding. Er mag van ons dus best wat meer gelachen worden!
In deze workshop gaan we ons fysiek flink inspannen. Het gebruiken van je lachspieren kan namelijk best een leuke, maar vermoeiende bezigheid zijn. In verschillende oefenvormen gaan we de wondere wereld van de lach ontdekken. Het doel? De grenzen van je comfort zone overstappen en een diepere connectie met de mensen in je groep leggen. Zo voel je je wellicht niet geheel comfortabel, maar wel heel veilig. Omdat express en bewust lachen best lastig is, nemen we voor deze workshop een gespecialiseerde lach-trainer mee. Hij is getraind om de groep los te krijgen.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Ten eerste is lachen goed voor de vitaliteit van mensen. Positieve effecten op de fysieke gezondheid zijn onder andere een verlaagde bloeddruk, een verhoogd zuurstofgehalte en de afbraak van stresshormonen zoals cortisol. Daarnaast heeft het ook tal van mentale voordelen; het stimuleert creativiteit en alertheid. We kunnen dus met recht zeggen dat lachen gezond is!
In een groep kan lachen ongemakkelijk of zelfs eng zijn, maar wanneer die schaamte wegvalt, worden er een aantal erg belangrijke gelukstriggers gestimuleerd! Zo schept men een hechte band met de mensen in de groep en stappen deelnemers hun eigen grenzen over. Dit heeft tot resultaat dat medewerkers voldaan en vol zelfvertrouwen de dag afsluiten.

Doelstellingen & resultaten:

» Een lachwekkende workshop;
» Een hechter team, met diepe onderliggende banden;
» Je eigen grenzen overstappen;
» Een groter zelfvertrouwen.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

 
 
 

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: