ONDERSTEUN-
ING HRM & 
RECRUITMENT

We staan onze klanten bij, met raad en daad.


 

Generation Now helpt organisaties op het gebied van personeelsbeleid en recruitment. De strategische en operationele aanbevelingen moeten uiteindelijk geïmplementeerd en uitgevoerd worden voor een optimaal resultaat.

Soms heeft een organisatie niet de middelen, mensen of know-how om de nieuwe strategie in de praktijk te brengen en uit te voeren. Dat is zonde, want uiteindelijk zijn de strategieën niet van waarde als ze niet worden uitgevoerd! We kunnen daarom ondersteuning bieden bij de implementatie en uitvoering van het personeelsbeleid of de recruitment-activiteiten. Zo staan we organisaties met raad en daad bij. Dit doen we in de vorm van meetmomenten, coaching- en adviesgesprekken en werkgroepen. Daarnaast fungeren we als constant bereikbare vraagbaak. Deze ondersteuning kan voor bepaalde tijd, op projectbasis of simpelweg zolang het nodig is.
Samenwerken en betrokkenheid vinden we essentiële voorwaarden als we iemand helpen. We blijven daarom liever niet op afstand. Frequent contact en constante afstemming zorgen ervoor dat we organisaties optimaal kunnen ondersteunen. In house aanwezigheid waarborgt korte lijntjes en optimale betrokkenheid. Zo zorgen we samen dat we het doel bereiken!

DETACHERING 
EXPERT &
PROFESSIONAL

Professionals die iets toevoegen.


 

Liever permanent de beschikking over een professional binnen de HRM of recruitment? Omdat de situatie daarom vraagt? Of omdat er tijdelijk versterking nodig is binnen een betrokken afdeling?

We beschikken over een grote pool aan specialisten. Professionals die hun sporen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Die weten hoe onze strategieën en aanbevelingen optimaal uitgevoerd kunnen worden. En die weten hoe de moderne medewerker gevonden en gebonden kan worden. Ze kunnen het team ongetwijfeld versterken en we stellen ze daarom vol vertrouwen aan jullie voor!
Generation Now verzorgt de werving en selectie of de detachering. Op die manier kost het de klant geen tijd, moeite of administratie.