We zijn al flink bezig geweest.

We zijn ontzettend trots op onze klanten. Ze waren bereid te investeren in gelukkige medewerkers, en daarmee te bouwen aan de toekomst van hun organisatie. Goed werk! 

Met ieder afgerond project komt het realiseren van onze missies een stap dichterbij: heel Nederland lachend naar werk. En ieder bedrijf in Nederland lachende werknemers. 

 

GENERATION NOW TRACK RECORD

Een aantal afgeronde projecten lichten we graag uit. Omdat we mooie resultaten haalden, omdat we nieuwe dingen leerden óf gewoon omdat we er met plezier op terug kijken.

Benieuwd hoe onze klanten Generation Now ervaren? Ze geven graag een referentie af. Bel ons even, dan helpen we je verder.

Genees je wijzer

Workshops en e-learnings


Genees je wijzer is een snel groeiend online platform op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Wij hebben verdeeld over drie dagen interactieve workshops georganiseerd over stressmanagement. Alle medewerkers hebben de workshop gevolgd.

Daarnaast is de HR afdeling aangesloten op onze e-learning omgeving. Zij krijgen digitaal lesstof over de veranderende wensen en behoeftes van de moderne medewerker.

Basisschool de Meander

Generation proof verandertraject


Scholengemeenschap de Meander kampte de afgelopen jaren met een verhoogd ziekteverzuim en dalend medewerkersgeluk. In samenwerking met Generation Now is gekozen voor een verandertraject. Dit traject is gerealiseerd in acht maanden.

De inspanningen hebben geresulteerd in een verhoging van het medewerkersgeluk van 21%. Helaas mogen we in overleg met deze organisatie geen gegevens delen over het exacte ziekteverzuim.

Kwintes

Generation Proof verandertraject


Kwintes kent de problematiek van de zorg: een hoge werkdruk en financieel beperkte mogelijkheden. Dit resulteerde in een relatief hoog ziekteverzuim binnen de organisatie. Quarijn heeft gekozen voor een verandertraject, dat in vijf maanden af is gerond.

Het geslaagde traject heeft geresulteerd in een daling van het ziekteverzuim van 0,8%. Om deze resultaten te waarborgen zijn wij frequent in house, om te kunnen monitoren en bij te sturen.

HAN

Presentaties en continiuous learning


Hogeschool Arnhem en Nijmegen leidt de HR medewerkers van de toekomst op. In opdracht van de school geven wij presentaties en gastlessen over medewerkersgeluk, en de veranderende wensen en behoeftes van de moderne medewerker.

Daarnaast zijn de docenten binnen de opleiding aangesloten op ons continuous learning systeem, waarbij ze elke dag digitaal geprikkeld worden om verder te leren over hun vakgebied.

Bagels & Beans

Intern onderzoek en ondersteuning recruitment


Bagels & Beans heeft sterke focus op de moderne medewerker. Zij hebben Generation Now gevraagd jaarlijks een intern medewerkersgeluk onderzoek uit te voeren, zodat de organisatie snel in kan spelen op verandering in de resultaten.

Om getalenteerde moderne medewerkers  in de aantrekkende arbeidsmarkt aan te trekken ondersteunen wij Bagels & Beans op het gebied van recruitment.