WIJ ZIJN GENERATION NOW.

Gedreven door onderzoek en data hebben wij kennis van de doelgroep. Sterker nog, wij zíjn de doelgroep. Een groep moderne medewerkers met twee missies: heel Nederland lachend naar werk. En alle bedrijven in Nederland lachende werknemers.

In 2016 zijn we gestart met deze missies. Ze zijn ambitieus, maar ooit gaan we ze realiseren. Ondertussen helpen we onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden: snel, adequaat, kundig en warm. Alleen al voor het gebak dat we meenemen, zou ieder bedrijf ons eens moeten uitnodigen.

WAAROM DOEN WE WAT WE DOEN?

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Ze bepalen voor een groot deel de interne cultuur, het imago, de processen en de resultaten van het bedrijf waar ze werken. Zo hebben ze een gigantische invloed op het behalen van successen. Met dat kapitaal moet zuinig en duurzaam worden omgegaan! Door medewerkers goed te behandelen en gelukkig te maken voelen ze zich verbonden, verantwoordelijk en krachtig. Ze worden de beste versie van zichzelf. Helaas gebeurt dit lang niet altijd. En dat is zonde.
Organisaties moeten zich bewust zijn van het goud dat ze in handen hebben. Net als met geld kan je in mensen investeren om hun waarde te laten stijgen. Want door ze gelukkig te maken presteren ze beter, werken ze harder en voelen ze zich meer betrokken. Daarnaast zijn ze minder ziek, blijven ze langer loyaal en worden ze ambassadeurs voor hun werkgever. Prettig voor de medewerker, maar vooral voor de organisatie die daar de vruchten van plukt. Zo verzekert het personeel een bedrijf van succes en groei in de toekomst. 
Ons doel is dan ook tweeledig. We helpen organisaties om haar medewerkers te leren kennen en gelukkig te maken. Dat levert ze talloze voordelen op. Daarnaast helpen we mensen gelukkig te zijn op werk, zodat ze in hun kracht kunnen staan. Zo worden ze de beste versie van zichzelf.

Missie #1

 

Heel Nederland lachend naar werk..

Heel Nederland lachend naar werk. Ambitieus? Absoluut, maar we stoppen niet voordat we ons doel bereiken. Gelukkig zijn op werk zorgt voor bevlogen medewerkers. Professionals die zich blijven uitdagen, ontwikkelen en presteren. Zo worden ze de beste versie van zichzelf. Dat gunnen we iedereen.

Missie #2

 


..en iedere organisatie in Nederland lachende werknemers.

Iedere organisatie in Nederland verdient gelukkige medewerkers. Zij presteren namelijk beter, zijn productiever en voelen zich meer betrokken. De organisatie profiteert van een verlaagd ziekteverzuim, verlaagde ongewenste uitstroom en een verhoogde instroom van goede krachten uit de markt. Ook zorgen gelukkige medewerkers voor gelukkige klanten. De perfecte manier om ambassadeurs voor de organisatie te creëren. 

We spreken je graag!

Generation Now 
Herengracht 182
1016 BR, Amsterdam

E: welkom@generation-now.nl
T: 06-45487882

KvK nummer: 68793154
Btw nummer: NL857594667B01

Op zoek naar meer werkgeluk binnen uw organisatie? Wellicht kan onze partner WorkJoy helpen.