JOIN THE MOVEMENT.

Wil je impact hebben? Op het bedrijf waar je werkt, op de klanten die je bedient? Belangrijker nog: wil je impact hebben op het geluk van je medemens? Wil je ons helpen onze missies te realiseren?
Mooi zo. Met mensen zoals jij gaan we graag in gesprek. 

Op dit moment hebben we onderstaande vacatures open staan. We groeien hard, dus ook open sollicitaties worden hartelijk ontvangen. 

Bedrijfsadviseur  Medewerkersgeluk |  40 uur  |  HBO/WO

Wat je gaat doen


Als Bedrijfsadviseur heb je een job vol vrijheid en verantwoordelijkheid. Je helpt onze klanten met een schitterend streven: het gelukkig maken van hun medewerkers. Daarin ben je het vaste contactpersoon voor de klant, en begeleid je ze gedurende het hele proces. Zo ben je betrokken van begin tot einde.

Extremely Customer Centric, dat zijn we. We beschikken over uitgebreide datasets en expertises, waarmee we organisaties breed kunnen bedienen. Jij weet onze data en expertise optimaal in te zetten, zodat je samen met je klant het beste resultaat behaalt.

Jij beheert een portefeuille van klanten. Sommige bezoek je een keer per jaar voor het geven van een workshop, anderen bezoek je wekelijks om het verandertraject te monitoren. Hierbij maak je slim gebruik van de kennis binnen de organisatie, maar durf je ook om hulp van een van onze partners te vragen. 

 

Wat we in je zoeken


Ten eerste: Je bent gepassioneerd over onze missies en blaast ons compleet omver met jouw sollicitatie. Verder heb jij:

» Een afgeronde HBO of WO opleiding;
» Ervaring in een rol waarbij je klanten adviseert (must);
» Uitstekend ontwikkelde sociale skills;
» Ervaring in een dynamische werkomgeving, waarin veel van je gevraagd werd.

Buiten dit herken jij jezelf in de competenties stressbestendig, extreem klantgericht en zelfstandig.

 

Wat we je willen geven


» Geld;
» De kans jezelf en het bedrijf te vormen;
» Een dynamische organisatie waar geluk op #1 staat;
» Prima voorwaarden zoals gratis lunch een health- en opleidingsbudget.

Daarnaast doet Generation Now er alles aan om haar medewerkers met een brede lach naar kantoor te laten komen. Hoe we dit doen leggen we je graag persoonlijk uit. 

Interesse?


We gaan graag met je in gesprek, maar verwachten wel een sollicitatie die ons omver blaast. We houden van mensen met durf, passie en creativiteit. Wil je ons komen versterken? Neem dan contact op via peter@generation-now.nl. 

Stage  |  32/40 uur  |  HBO

Jij bent een stressbestendige, leergierige aanpakker met interesse in onderzoek, data, advies en projectmanagement. Als wij beginnen over verantwoordelijkheid, dynamiek en een hoog werktempo, word je niet zenuwachtig. Je durft kritisch te zijn en denkt graag mee over hoe we het beter kunnen doen op alle fronten. Van beter relatiebeheer, tot beter onderzoek, tot betere bureaustoelen. In ruil daarvoor krijg je een leerzame stage, stagevergoeding en intensieve begeleiding van een senior medewerker.

Pas je in deze rol? We praten graag over een concrete invulling van je stage!

Je kan Peter benaderen, via peter@generation-now.nl.