WORKSHOP.

JE IDEALE IK:
STIP OP DE HORIZON


« TERUG NAAR OVERZICHT

Hoe zie je jezelf, hoe wil je graag gezien worden en wie wil je worden? Soms weet je dat niet goed van jezelf. Soms weet je het wel goed, maar vraag je jezelf af hoe je dat kan bereiken. In deze workshop kom je er samen met je collega’s achter en ga je nadenken over jezelf en anderen!

Wat zou je doen als je nu 100 miljoen hebt en nooit meer hoeft te werken? Hoe ziet je persoonlijke voorpagina van de krant er over 10 jaar dan uit? Wat heb je gedaan, hoe ben je geworden en waar heb je het verschil gemaakt? Al deze vragen gaan we proberen te beantwoorden. Perspectief is belangrijk voor een mens. Je moet richting hebben in het leven om stappen te kunnen zetten. En dingen bereiken kan iemand erg gelukkig maken. Zelfreflectie is daarvoor essentieel. Je wilt graag in je kracht staan en je kwaliteiten benutten, maar daarvoor zal je regelmatig kritisch moeten zijn naar jezelf. Wat maakt jou nou eigenlijk uniek? Waar kan je nog winst boeken?
In deze workshop gaan we je leren écht naar jezelf te kijken. Dit doen we op een interactieve wijze, waarbij je voornamelijk zelf aan de slag gaat. Je zal de vinger op de zere plek moeten leggen, maar mag ook lovend over jezelf zijn. Je gaat nadenken over wie je wilt zijn, en welke eigenschappen je het meest aan jezelf waardeert. Hierover gaan we met elkaar in discussie. Zo ga jij dus reflecteren op collega’s, maar collega’s ook op jou. Zo krijg je inzicht in hoe je wordt gezien, en in hoeverre dit overeenkomt met de persoon die je graag wilt zijn. Toegegeven, dit proces kan heel spannend zijn. Maar bovenal is het ontzettend leerzaam en kom je een heleboel over jezelf te weten!

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

De theorie is duidelijk; om duurzaam gelukkig te zijn en blijven, zou je je niet anders moeten gedragen op je werk als dat je thuis doet. Door bewust te zijn van wie je bent, hoe je overkomt en hoe je zou willen overkomen, kost het je geen extra energie en frustratie. Daardoor wordt de kans op stress of zelfs burnouts kleiner en voel je je veel gelukkiger met jezelf.
Medewerkers die zichzelf kennen en een stip op de horizon hebben staan in hun kracht, zetten hun kwaliteiten in en benutten op die manier hun volle potentieel. Dat is niet alleen prettig voor de medewerker in kwestie, maar natuurlijk ook voor zijn of haar collega’s. Ook de werkgever heeft hier veel profijt van. Een situatie waarvan alle partijen gelukkiger worden.

Doelstellingen & resultaten:

» Leer naar jezelf kijken;
» Reflecteer op je collega’s; 
» Wordt bewuster van hoe je wil zijn; 
» Ontspan!

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: