WORKSHOP.

LEGO? IK BEN
TOCH GEEN KIND!


« TERUG NAAR OVERZICHT

Kan jij je nog herinneren hoe je als kind samen met je vriendjes met Lego bouwde? De stapel stenen leek eindeloos en de tekening net te moeilijk, maar wat een goed gevoel als jouw bouwpakket stond! Met de Lego workshop brengen we dat gevoel weer terug. Jouw collega's zijn nu jouw vriendjes en de kick van de bouw wordt direct de start voor betere motivatie en snellere weg naar resultaten. 

Waarom zou je een workshop Lego willen?
In de dagelijkse hectiek van het kantoorleven gaan verfrissende inzichten of innovatieve ideeën soms verloren. Ken jij ook collega's die barsten van de goede ideeën maar nooit hun stempel op de organisatie durven zetten?

Zonde! Via de workshop kunnen lastige onderwerpen door deelnemers worden omgezet tot tastbare driedimensionale modellen en metaforen. De creativiteit van medewerkers wordt hierbij maximaal benut!

Wat leer en ervaar je tijdens de workshop Lego?
Het gebruik van Lego is een goede manier om mensen in hun kracht te zetten, waarbij geen enkel idee of inzicht ondergesneeuwd kan raken.
In deze workshop gaan we even terug naar onze kindertijd. Op een interactieve, speelse wijze ga je aan de slag met de materialen die je hebt. Deelnemers mogen in korte opdrachten en vraagstukken hun creativiteit de vrije loop laten. Door regelmatig het werk stil te leggen en te reflecteren blijft iedereen betrokken in het teamproces. Zaken als feedback, delen, innoveren en reflecteren komen hier allemaal in terug.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

In de onderzoeken die wij uitvoeren onder medewerkers blijkt dat in nagenoeg alle sectoren inspraak en betrokkenheid erg belangrijk worden gevonden. Werknemers willen meedenken en gehoord worden. Door ze hierin te stimuleren faciliteert een organisatie in hun gelukstriggers. In deze workshop stimuleren we iedere deelnemer om eigen standpunten te delen, zonder voorbij te gaan aan de mening van anderen. Hierdoor ontstaat een evenwichtige discussie waarin iedereen inzichten kan delen.
De workshop is daarnaast interactief en creatief ingestoken, waarbij we regelmatig op elkaar reflecteren. Zo oefenen we spelenderwijs met samenwerken, respect en reflectie. Zaken die ook in de kantooromgeving de belangrijkste facetten voor de moraal van een groep zijn.

Doelstellingen & resultaten van de workshop Lego

» Een interactieve, speelse middag;
» Reflecteren op de organisatie en relevante vraagstukken;
» Praktisch uitwerken van oplossingen op lopende issues;
» Feedback delen, reflecteren en samenwerken.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Een workshop is in overleg naar uw wensen, zowel qua tijd als qua inhoud, in te richten en af te stemmen op de grootte van de groep.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Wij verrassen u alleen positief, dus onze prijzen zijn altijd all-in.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: