WORKSHOP.

MINDFULNESS;
ULTIEM ONTSPANNEN


« TERUG NAAR OVERZICHT

Mindfulness. Sommigen zweren erbij, voor sommigen is het een ver van hun bed-show. Maar wist je dat mindfulness je in het hier en nu brengt? Dat het helpt bij stressreductie, concentratie en productiviteit? We nodigen je in deze workshop uit om je open te stellen voor deze nieuwe manier van ontspanning. Ben je er klaar voor?

Bewust zijn van het hier en nu kan een belangrijke rol spelen in de ontspanning van een mens. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Toch heeft zeker in hectische kantooromgevingen, gecombineerd met een druk thuisleven, even ontspannen vaak geen prioriteit bij mensen. We zijn tegenwoordig zoveel bezig met alle zorgen van de toekomst. Deadlines, carrières en plannen voor het weekend. Dit kan in sommige gevallen allerlei nadelige consequenties hebben: een verlaagde moraal, slechte prestaties, of zelfs ziekteverzuim door bijvoorbeeld stress. Door mindfulness leer je even een moment stil te staan, om er daarna weer met volle energie tegenaan te gaan. Het resultaat: minder stress, minder afleiding en een verhoogde productiviteit.
In deze workshop laten we alle stressvolle gedachtes even varen. De enige vraag die we gaan stellen: hoe voel je je nu? Het doel is om je bewuster te maken van het nu, maximaal te ontspannen en even helemaal te aarden. Door meer aandacht te hebben voor het nu, kan je je ook echt concentreren op hoe je je op dit moment voelt en waar je mee bezig bent. Omdat dit voor mensen moeilijk kan zijn, nemen we een mindfulness-expert mee. Deze trainer is gespecialiseerd in deze methode, en leert je graag hoe je hem onder de knie kan krijgen.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Door meer los te laten, en in het hier en nu te komen, is iemand in staat zich te ontspannen. Ontspanning is namelijk net zo belangrijk als inspanning. Je leert je te focussen op waar je invloed op hebt. Niet dat je plannen voor de toekomst niet belangrijk zijn, maar het is fijn als je je minder druk maakt om dingen waar je op dat moment geen of weinig invloed op hebt. Door even een moment adem te halen, kan een medewerker daarna weer met frisse energie aan de slag. Dit resulteert in een verbeterde concentratie en productiviteit.

Doelstellingen & resultaten:

» Laat stressvolle situaties makkelijker los;
» Heerlijk ontspannen; 
» Vind nieuwe concentratie; 
» Verbeterde productiviteit.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: