WORKSHOP.

PROCESS COMMUNICATION
MODEL


« TERUG NAAR OVERZICHT

Mensen weten wel dat er verschillen zijn in persoonlijkheden en competenties. Maar hoe ga je effectief om met deze verschillen en hoe kan je ze zelfs benutten? In deze workshop stoppen we niet bij het in kaart brengen van persoonlijkheidstypes, maar krijg je concrete handvatten om hier in je team van te profiteren. Zo wordt de potentie van iedere werknemer maximaal benut!

Iedereen heeft er last van; als je moe bent, stress hebt of gewoon even je dag niet hebt, is het vaak lastiger communiceren. Logisch dat ook je collega’s op kantoor wel eens zulke momenten hebben. Daarnaast zijn er zó veel verschillende persoonlijkheden. Je kan je vast voorstellen dat onderlinge communicatie niet altijd even goed verloopt. Het Process Communication Model kan hier verandering in brengen! Deze krachtige methode geeft jou en je collega’s concrete handvatten om de ruis in communicatie aanzienlijk te verminderen. Zo kunnen groepen mensen vele malen efficiënter communiceren en dus samenwerken. Essentieel voor een ijzersterk team of afdeling.
In deze workshop leggen we de theorie achter het model uit. Daarna gaan we onze kennis direct in de praktijk brengen. Het model onderscheidt zes persoonlijkheidstypes, waarvan we allemaal wel iets in ons hebben. Wij gaan je leren hierin jouw eigen fundament te vinden, maar daar stopt het niet bij. Door middel van oefeningen en debat eindigen we uiteindelijk bij concrete manieren om de communicatie te verbeteren.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Miscommunicatie is een grote frustratie, en is ook nog eens moeilijk aan te pakken. Geen wonder dat het een belangrijke negatieve factor kan zijn voor de moraal van mensen. Door persoonlijkheden te herkennen en te weten hoe je daar het beste mee om kunt gaan, wordt dit eenvoudiger. Minder frustrerende ruis in de communicatie met collega’s en daardoor minder stress. Daar wordt iedereen toch blij van?
Daarnaast kan deze workshop mensen helpen zichzelf beter te leren kennen. Het zal je verbazen hoeveel verassende inzichten iemand over zichzelf kan krijgen, zodra die persoon gericht met deze theorie aan de slag gaat. Jezelf écht kennen als mens en werknemer zorgt ervoor dat je weet waar je krachten en energie liggen. Die kennis is een belangrijke voorwaarde voor medewerkersgeluk.

Doelstellingen & resultaten:

» Begrip voor elkaar;
» Leer jezelf en je collega's kennen;
» Handvatten om écht beter te communiceren;
» Effectiever samenwerken.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: