WORKSHOP.

STRESS-
MANAGEMENT


« TERUG NAAR OVERZICHT

Stress, volksziekte nummer 1. Iedereen heeft er in meer of mindere mate wel eens mee te maken gehad, en weet hoe vervelend het is. Deadlines, belangen en hectiek zijn aan de orde van de dag. Nu kan lichte, korte stress goed en gezond zijn. Langdurige stress is heel erg ongezond. In deze workshop leggen we je uit wat stress is, wat stress triggert en hoe je er mee om kan gaan.

Omdat stress in een gematigde vorm goed kan zijn, willen we stress helemaal niet compleet elimineren. Dat is ook niet eens mogelijk. In deze workshop gaan we wel aan de slag om stress te duiden. Want wat is dit verschijnsel nou eigenlijk? Hoe ontstaat het en wat gebeurt er in je hersenen als je het ervaart? Waarom is langdurige stress schadelijk, en wat zijn burn- en bore-outs? Die kennis is essentieel om stressvolle situaties te herkennen, te kanaliseren en er goed mee om te gaan.
In deze workshop gaan we diep in op deze materie. In een informatieve workshop reiken we je alle kennis aan over dit onderwerp. We duiken de wondere wereld van de hersenen in om te zien waar stress vandaan komt. In werkgroepen gaan we vervolgens bepalen wat stress allemaal inhoudt. Niet iedereen ervaart stress namelijk op dezelfde wijze. Door duiding te geven aan het onderwerp kunnen we echt aan de slag met dit probleem! Dit doen we middels oefenvormen, handvatten en tips.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Stress kan ten goede worden ingezet, maar heeft veel vaker een negatieve impact op mensen. Iedereen kent de voorbeelden wel vanuit hun eigen kringen; mensen die door te veel stress een burn-out krijgen, en lange tijd moeten herstellen. Maar ook in mindere vorm kan stress mensen ongelukkig maken. Denk daarbij aan mentale klachten zoals een opgejaagd gevoel of piekeren, maar denk ook eens aan de fysieke gevolgen: verhoogde bloeddruk, slechte slaap en zaken als hoofdpijn. Stress is dan ook een van de grootste oorzaken van ziekteverzuim. Dat dringen we graag terug!
Door goed stressmanagement kan men weer relativeren en genieten van de dynamiek en hectiek van een kantooromgeving. Sterker nog: goed stressmanagement kan een medewerker productiever en gemotiveerder maken. De hoogste tijd om hier mee aan de slag te gaan, dus!

Doelstellingen & resultaten:

» Vergroot je kennis over stress;
» Leer stressvolle situaties herkennen en relativeren; 
» Ga beter om met druk, hectiek en deadlines; 
» Verhoog je productiviteit en output.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: