WORKSHOP.

SUPER
ONGEMAKKELIJK


« TERUG NAAR OVERZICHT

Ontplooiing en ontspanning beginnen bij het knokken uit je comfort zone. Want daarbinnen ben je veilig, wordt je niet optimaal uitgedaagd waardoor je je niet volledig ontwikkelt. Buiten je comfort zone leer je pas echt en ontwikkel je nieuwe kwaliteiten. Die nieuwe kwaliteiten helpen je in je dagelijkse werk. Zo wordt je de beste versie van jezelf. In deze workshop leer je jezelf uitdagen!

We hebben allemaal vele gewoontes en patronen, waar we maar moeilijk van afwijken. Sterker nog: we zijn ons er vaak niet eens meer van bewust. Doe je armen maar eens over elkaar. Dat gaat eenvoudig. Maar doe ze nu maar eens over elkaar, maar dan andersom. Daar moest je even over nadenken, hé? Gewoontes zijn veilig en makkelijk, maar stagneren ook ontwikkeling. Zowel privé als in je carrière. Verandering daarin is goed en houdt de mens scherp en gestimuleerd. Door buiten je comfort zone te stappen ontwikkel je nieuwe competenties, waar je verder mee kan komen.
In deze workshop gaan we fouten maken en er om lachen. We gaan onszelf veilig, maar wel oncomfortabel voelen! Op een interactieve, speelse wijze gaan we aan de slag. Om dit zo goed mogelijk te doen, nemen we voor deze workshop een acteur mee. Met leuke oefeningen gaan we samen buiten onze comfort zone treden en op een andere manier samenwerken met je collega’s. Het groepsgevoel versterkt, je krijgt begrip voor elkaars fouten en je daagt jezelf uit!

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Door op een andere manier samen te werken met collega’s krijgt men meer begrip voor elkaars fouten. Dat zorgt ervoor dat medewerkers zich veilig voelen op kantoor. Door samen fouten te maken ontwikkel je een sterk teamgevoel. Daarnaast is ontwikkeling vaak een belangrijke gelukstrigger.
Deze workshop draagt bij aan een gelukkiger gevoel op je werk, doordat je op een andere manier leert samenwerken met je collega’s. Je kent je collega’s vaak alleen in de werkomgeving, maar door ze ook eens in een totaal andere situatie te zien en samen dezelfde fouten te maken, ontwikkel je een sterk groepsgevoel. Daarnaast zal je tijdens maar ook ná de workshop nog lang met elkaar lachen over de leuke oefeningen.

Doelstellingen & resultaten:

» Treed veilig uit je comfortzone;
» Samen fouten maken, er om lachen en er van leren;
» Een sterk teamgevoel creëren; 
» Meer onderling begrip.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: