WORKSHOP.

TEAM MINDMAPPING


« TERUG NAAR OVERZICHT

Als afdeling verzamel en verwerk je grote hoeveelheden informatie. De hersenen draaien overuren om al die stof te verwerken. In het huidige tijdperk zijn er meer prikkels dan ooit. Mindmapping is een geweldige methode om die prikkels te structureren en nieuwe verbanden te zien. Door de twee hersenhelften te combineren sla je nieuwe stof makkelijker op. Klinkt moeilijk? Valt mee!

Omdat een overdaad aan prikkels mensen soms te veel kan worden, en zelfs stress op kan leveren, is het van groot belang hier slim mee om te gaan. Daar is team mindmapping een krachtige methode voor. Bij team mindmapping zetten medewerkers hun beide hersenhelften in. De linkerzijde om rationeel te denken en de rechterzijde om creatief te denken. Je creativiteit wordt sterk geprikkeld doordat je bezig bent met woorden, kleuren en afbeeldingen. Je zal zien dat het inspirerend werkt, je sneller verbanden ziet, en je veel effectiever omgaat met informatie. Als team inspireer je elkaar om tot nieuwe inzichten te komen, die meteen zichtbaar worden op papier. Hoe leuk kan werken zijn!
In deze workshop beginnen we met de theorie achter deze methode. Die is namelijk nodig om goed voorbereid de praktijkoefeningen uit te kunnen voeren. In groepen gaat men aan de slag. Eerst met kleine oefeningen, later met daadwerkelijke team mindmaps. De teams worden door ons gestimuleerd om hun creativiteit de vrije loop te laten, om zo tot schitterende resultaten te komen. 

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

De mens heeft nog nooit zoveel prikkels moeten verwerken als degenen die in deze tijd leven. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze overload aan informatie als uitputtend kan worden ervaren. Dit kan leiden tot verminderde prestaties, oververmoeidheid en zelfs stress of burn-outs. Een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim. Het is dus zowel fysiek als mentaal erg schadelijk!
Door hier goed mee om te gaan en beproefde methodes als mindmapping te gebruiken, kan een werknemer prikkels kanaliseren en verwerken. Dat zorgt voor een betere opslag van nieuwe stof. Als individu is dit goed voor de creativiteit, motivatie en de prestaties. Als team is het een mooie manier om elkaar te stimuleren en te inspireren. Samenwerken resulteert op die manier in synergie: 1+1=3!

Doelstellingen & resultaten:

» Makkelijker meer informatie opslaan;
» Gestructureerd samenwerken; 
» Op een creatieve manier tot nieuwe inzichten komen; 
» Elkaar inspireren en stimuleren.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: