WORKSHOP.

WARGAME; VAL JE
EIGEN ORGANISATIE AAN


« TERUG NAAR OVERZICHT

We kennen ons eigen bedrijf door en door.. denken we! Wat is de grootste bedreiging voor jullie organisatie eigenlijk? En hoe zou je hier het beste op kunnen reageren? In deze workshop ga je in teams aan de slag om je eigen organisatie aan te vallen en je blik te verruimen.

Oké vooruit; we kunnen natuurlijk niet allemaal bepalen wat de strategie van een organisatie is, en hoe die uitgevoerd moet worden. Laat staan dat we weleens in de gelegenheid komen om ons eigen bedrijf eens flink aan te vallen. Daar brengt deze workshop verandering in! Samen met jouw team bepaal je een visie die de organisatie vooruit gaat helpen. Het is voor medewerkers verhelderend en inspirerend de eigen organisatie eens goed onder de loep te nemen. Zo ontwikkel je een diepe connectie tussen organisatie en personeel. Door analyse, debat en samenspel ga je op een andere manier tegen je werkgever aankijken, en raak je meer betrokken bij de visie van het bedrijf.
Samenwerking is in deze workshop van essentieel belang! In teams gaan we werken aan een bedrijfsanalyse. Deze spitsen we vervolgens toe door regelmatige analyse en debat. Wat zouden jullie doen om de organisatie te laten groeien? Wat als jullie de koers mochten bepalen? Maar de belangrijkste vraag, die je in je dagelijkse werk niet vaak zal beantwoorden: hoe zou jullie team de eigen organisatie aanvallen, met misschien wel een faillissement tot gevolg?
Indien mogelijk is het vaak zin- en waardevol gebleken om tijdens de afsluiting van deze workshop mensen van HR of het management aanwezig te hebben. Voor beide groepen is het interessant om elkaars standpunten te delen en kort met elkaar te bespreken.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

Het klinkt misschien onlogisch dat je gelukkig wordt van het ten gronde brengen of vooruit helpen van je organisatie. Toch is onze ervaring anders! Door in debat te gaan met elkaar leer je om op een  gelijkwaardige manier beter samen te werken met je collega’s. Daarnaast helpt het om betrokken te raken bij een werkgever. Een connectie met de werkgever heeft voor medewerkers een positieve impact op hun werkgeluk. Door een eigen visie te ontwikkelen leert men beter te begrijpen waarom keuzes binnen het bedrijf worden gemaakt. Misschien zijn de keuzes van de directie zo gek nog niet!

Doelstellingen & resultaten:

» Ontwikkel een visie;
» Leer debatteren; 
» Krijg een sterker teamgevoel.

TIJDSDUUR,
INVESTERING, 
GROEP


 

Tijdsduur, investering en aantallen

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

All-in prijs

Onverwachte aanvullende kosten op de factuur? Daar houden we niet van. We hanteren daarom voor al onze workshops een all in-prijs.

INTERESSE?
LETS CONNECT!


 

Interesse of een offerte? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bel ons: 06-45487882
Mail ons: welkom@generation-now.nl

Of laat ons contact met jou opnemen via onderstaand formulier: