WORKSHOPS

De ideale eerste stap op weg naar gelukkige medewerkers.


 

Workshops zijn perfecte momenten om medewerkers even stil te laten staan bij zichzelf en het team. Om te beseffen waar de krachten liggen, waar ze energie van krijgen en wat ze gelukkig maakt. Als je dat weet, sta je in je kracht. Daar hebben werkgever en werknemer beide profijt van!

Generation Now biedt workshops aan waarbij creatief, interactief leren centraal staat. Om een optimaal resultaat te bereiken inventariseren we de doelstellingen van de deelnemers. We gaan vervolgens aan de slag in interactieve sessies. Hierin komt theorie, praktijk, oefening en directe feedback aan bod. Zo worden de deelnemers geprikkeld om vooral zélf hun werkgeluk te vormen.
Via onderstaande links vind je meer informatie. 

CONTINUOUS
LEARNING

De plug-and-play garantie op ontwikkeling van het personeel.

Iedere werkende Nederlander wilt zichzelf ontwikkelen. Meer kennis en kunde over het bedrijf, product of de branche zorgt ervoor dat mensen meer plezier hebben in hun werk. Ook belangrijk: ze presteren aanzienlijk beter.

We helpen organisaties daarom graag met ons Continuous Learning systeem. Een krachtige digitale oplossing die garandeert dat uw medewerkers zich constant blijven ontwikkelen. Door digitale vragen en casussen worden deelnemers constant geprikkeld iets nieuws te leren. Fun, plug-and-play en laagdrempelig. Via een kanaal naar keuze; per e-mail, whatsapp of sms. 
Traditioneel leren, dyamisch leren en e-learning komen bij elkaar in deze applicatie. Het is wetenschappelijk bewezen dat een combinatie van leermethodieken een positieve invloed heeft op het resultaat. Daarnaast ligt de studiebehoefte van de moderne medewerker anders. Niet meer continu met de neus in de boeken, maar leerprikkels in de digitale palm van je hand.
Deelnemers krijgen in een te kiezen frequentie vragen en casussen voorgelegd. Dit kan doorlopend zijn, om het kennisniveau binnen de organisatie continu omhoog te krikken. Het kan ook van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld als meetmoment in aanloop naar een verplichte certificering. De resultaten zijn inzichtelijk per deelnemer, maar ook organisatie-breed. Een mooie manier om een competitiegevoel te creëren, of om bijvoorbeeld incentives te koppelen aan de leer-inspanningen.

PRESENTATIE, LEZING, EVENT

We hebben interessante dingen te vertellen over onderzoek, data en de moderne medewerker.


 

Momenten waarop de medewerker centraal staat; daar worden we blij van. Of dat nou een inspiratiesessie, medewerkersdag of congres over personeelsbeleid is. Vanuit onze data en kennis op het gebied van werkgeluk spelen we daar graag een rol in. Interesse in het onderwerp? We presenteren, spreken en delen graag.

Gelukkig zijn op werk is essentieel. Voor de medewerker zelf, maar ook voor een organisatie. Een gelukkige medewerker is minder ziek, presteert beter, blijft langer loyaal en word een ambassadeur voor zijn werkgever. De voordelen zijn duidelijk, maar hoe realiseer je ze? 
We nemen het publiek via interactieve sessies mee in de wereld van medewerkersgeluk. Hoe vergaar je kennis van je doelgroep? Hoe pas je het toe en welke mogelijkheden bied het? Wat werkt wel, en wat werkt niet? We vertellen het graag.